Gåshud Tips Nöje

Varje natt lämnar hunden skroten och ger sig ut på gatorna. Anledningen får mina ögon att fyllas med tårar.

Varje natt lämnar hunden skroten och ger sig ut på gatorna. Anledningen får mina ögon att fyllas med tårar.

Världen över finns hundar som inte lever under de bästa förhållandena. De kan antingen bo på gatorna i tuffa miljöer, eller som i hunden Lilicas fall på en skrottipp. Men under de mest tuffa förhållanden kan också de mest storslagna berättelserna finnas. Så är det verkligen i fallet med Lilica.

Поделиться в FacebookDela på Facebook!

Världen över finns hundar som inte lever under de bästa förhållandena. De kan antingen bo på gatorna i tuffa miljöer, eller som i hunden Lilicas fall på en skrottipp.

Men under de mest tuffa förhållanden kan också de mest storslagna berättelserna finnas. Så är det verkligen i fallet med Lilica.

Lilica övergavs på en skrot i San Carlos, Brasilien och det tog inte lång tid förrän familjen som äger skrottippen noterade att Lilica var en väldigt speciell hund.

loading...

Efter att ha fött en kull på åtta små valpar gav sig Lilica ut på matjakt i staden och vandrade kilometer efter kilometer för att hitta föda till sina små valpar.

loading...

Och det hon gjorde sen chockade verkligen ägarna av skroten. När Lilica väl återvände hem med mat nöjde hon sig inte med att förse valparna med maten, hon delade dessutom med sig till de andra djuren som levde på skroten.

loading...

Efter att valparna sedan blivit bortadopterade fortsatte Lilica att agera som matleverantör till alla djuren på skroten. Varje natt vandrade hon ensam längs de mörka gatorna i staden i jakt på mat.

loading...

Så plötsligt en dag fick Lilica oväntad hjälp. En kvinna hade sett när hunden vandrade förbi i sin jakt på mat och bestämde sig för att hjälpa henne. Nu ses Lilica och kvinnan på samma plats vid samma tidpunkt, varje dag. Där får hunden en påse fylld med mat som hon sedan bär hem till sina vänner på soptippen.

loading...


loading...

Och alla älskar verkligen Lilica på skrottippen. Såväl barnen som de andra djuren ser henne som en sann hjältinna och ger henne så mycket kärlek de bara kan. Och det förtjänar hon sannerligen!

loading...

Lilicas är verkligen en hjälte. Hon är också ett bevis på att djur många gånger uppträder betydligt mycket finare mot varandra än vad vi människor gör. Vi kan alla lära oss något av Lilica!

Bildkälla: Youtube

Поделиться в FacebookDela på Facebook!