Tips

Efter 75 år som gifta dör de med någon timmes mellanrum i varandras armar.

Efter 75 år som gifta dör de med någon timmes mellanrum i varandras armar.

Jeanette, 96, och Alexander Toczko, 95 var gifta i 75 år. De kunde inte leva varandra och deras sista önskan var att få somna in tillsammans. Och så blev det. Paret dog med någon timmes mellanrum i varandras armar, skriver Daily Mail.  

Поделиться в FacebookDela på Facebook!

Jeanette, 96, och Alexander Toczko, 95 var gifta i 75 år. De kunde inte leva varandra och deras sista önskan var att få somna in tillsammans. Och så blev det. Paret dog med någon timmes mellanrum i varandras armar, skriver Daily Mail.

Jeanette, 96, och Alexander Toczko, 95, från San Diego, började dejta när de var åtta år gamla. Och kärleken mellan paret fortsatte och de gifte sig 1940, enligt Daily Mail.

loading...

Foto.

De levde ett kärleksfullt liv och fick fem barn ihop.

loading...

Foto.

För några veckor sedan bröt Alexander Toczko höften efter att ha ramlat. Han fick ligga i en speciell säng i sitt hem och bredvig honom låg hans fru Jeanette. Men Alexander blev snabbt sämre och Jeanette blev också sjuk.

loading...

Foto.

Paret hade tidigare sagt till sina barn att deras sista önskan vara att få somna in ihop, i varandras armar. Och det var det som hände. Det kärleksfulla paret dog, med bara någon timmes mellanrum, i varandras armar.

loading...

Foto.

Parets dotter, Aimee Toczko-Cushhman berättar för 10 News om tillfället när hon berättade för sin mamma att hennes man hade dött.

”Jag berättade för min mamma att han var borta. Hon kramade honom och sa ’Kolla, detta är vad du ville. Du dog i mina armar och jag älskar dig. Jag älskar dig, vänta på mig, jag är strax där”.

Parets barn berättar att även en sjuksköterska som hjälpte Alex och Jeanette i hemmet sa att det var helt otroligt att se paret ta sina sista andetag ihop.

Vill du ha fler artiklar som denna i ditt flöde så klickar du bara på gillaknappen nedan.

Поделиться в FacebookDela på Facebook!

Loading...