10 tecken på att mannen du dejtar är fantastisk

10 tecken på att mannen du dejtar är fantastisk

10 tecken på att mannen du dejtar är fantastisk och att du inte borde släppa taget om honom

Поделиться в FacebookDela på Facebook!

Kvinnor försöker alltid räkna ut vad som är den faktiska attityden som en man dejtar har mot dem. Alla vill vi vara bredvid rätt person, som kommer att ta hand om oss och vars känslor är äkta.

Så hur vet man då att detta är din man? Kort och gott så är hans huvudsakliga egenskaper just nu: allvarlighet, önskan att kommunicera och uppmärksamma, hälsosam nyfikenhet, generositet, punktlighet, ansvarsfull, respektfull mot dig.

För att förstå att förhållande är seriöst och om din älskare har samma intentioner, så kan du analysera ditt förhållande i 10 punkter. Följande är de karakteristiska tecknen på att det är den rätta mannen som sitter bredvid dig och att du inte borde släppa taget om honom.

#1. Han kan inte kontrollera sig själv

Det första som avslöjar honom är hans förvirring. Även en stark person med självförtroende, en vinnare i sin natur, blir bortkommen när han slås av obekanta känslor och han börjar till och med bli förvirrad med orden när den älskade syns i horisonten. Han är försiktig av blyghet och kan inte hantera det.

#2. Romantik

En blomsterbukett vid dörren från någon man tycker om, ett brev med poetisk test – allt detta borde övertyga en kvinna om att han är oändligt förälskad och därför vill göra henna glad.

loading...

#3. Ökad uppmärksamhet till den älskade

Detta visar också sig av sig själv: en man som söker efter ett sätt att spendera tid med en kvinna som han har ett intresse för: han försöker bjuda ut henne på teater, bio eller på en promenad. Men det görs inte oförberett, det är inte enkelt för honom att besluta om ett sådant steg, han förbereder sig länge och är väldigt rädd att hans förslag inte ska accepteras.

#4. Öppenhet.

Efter kärlek så vill en man undermedvetet att kvinnan ska ta stor plats i hans liv. Därför strävar han efter att berätta så mycket som möjligt om sig själv när man träffas. Samtidigt hittar han på alla möjliga, otroliga sätt att träffas där du blir hans följeslagare. Förhållandet är fortfarande väldigt ytligt och för att på något sätt komma närmare, så berättar han om scener från hans barndom, ungdom och om hans familj.

#5. Önskan att spendera tid tillsammans.

Den förälskade mannen vill konstant ha dig synlig inom räckhåll. Han kan bokstavligen inte ta bort blicken från en kvinna. Han är redo att följa med henne överallt, försöker hålla jämna steg med hennes angelägenheter, även om kvinnan inte ber honom om det.

loading...

#6. Han är svartsjuk.

Svartsjuka uppstår vanligen när en man är kär och speciellt om hans dejt är en attraktiv kvinna och det finns folk i närheten som han uppfattar som rivaler. Han är aggressiv mot dem. Svartsjuka kan driva en man så långt att han kan undvika att träffa sin älskade.

#7. Han vill höra om dina intressen.

Det är intressant för honom att höra roliga och sorgliga historier från ditt liv, han gäspar inte när du berättar om en situation på jobbet eller dina planer för helgen. Han vet vilka dina föräldrar är och vad de gör. Han frågar om dina hobbyer, favoritskådespelare och filmer.

#8. Han förstärker ord med handlingar.

Vackra fraser är meningslösa om de inte följs upp av riktiga handlingar. Till exempel en man som överöser dig med komplimanger och ler när ni träffas. Men samtidigt ringer han inte om en dejt, han gör inga närmanden. Om du är intressant för en man så kommer han inom kort att göra handling av orden – bjuda ut på dejt, berätta om sig själv, lyssna intresserat på dig.

loading...

#9. Han försöker göra dig glad med fina presenter

Om en man verkligen älskar dig så kommer han vara generös (så mycket han kan). Och det handlar inte om att köpa diamanter, bilar eller stugor – alla har inte förutsättningarna. Men även en person med en blygsam inkomst kommer att hitta pengar till att köpa något litet till dig.

#10. Han håller alltid kontakten med dig

Han vill veta hur du har det då han bryr sig om dig och vill ta hand om dig.


Gilla oss på Facebook, klicka på knappen:

Поделиться в FacebookDela på Facebook!