Lars börjar plötsligt smeka frun i sängen – stönar 4 ord som får henne att kräva skilsmässa

Lars börjar plötsligt smeka frun i sängen – stönar 4 ord som får henne att kräva skilsmässa

Lars börjar plötsligt smeka frun i sängen – stönar 4 ord som får henne att kräva skilsmässa (fiktiv)

Поделиться в FacebookDela på Facebook!

Jag tror att de flesta av oss någon gång varit riktigt utarbetad, sliten och trött. Det enda som rör sig i ens skalle är jobbet, men även om man försöker koppla bort det så dyker det snart upp igen. Det kan vara riktigt jobbigt och stressande under vissa perioder.

Då gäller det att man klarar av att bryta mönstren, nollställa hjärnan och försöka må bra igen!

Det gick dock så där för mannen i den här roliga historien! Tack och lov så är den fiktiv och har alltså inte hänt på riktigt, men flera av er kan säkert relatera till hans grubblande. Jag kunde det i alla fall och fick mig därför ett gott skratt på slutet! Total igenkänning!

Det är ju det bästa med fräckisar, anser jag – att även om de kanske är lite tragiska, grova eller häpnadsväckande, så kan man kosta på sig ett skratt. I och med att det inte hänt på riktigt så går det alldeles utmärkt att ha roligt med ett gott samvete! Helt underbart!

Jag tycker som sagt att den här lilla berättelsen (nedan) är en riktig höjdare och hoppas att den ska bjuda dig på en skrattfylld och härlig dag!

Dagens fräckis

Det var då matthandlaren Lars som efter en hektisk arbetsperiod inför julen var rejält utarbetad och började så sakteliga ledsna på sitt jobb. Varje kväll när han kom hem från slitet i butiken så var han trött och på uselt humör.

Även den här kvällen föll han i sömn så fort han hade han hade lagt sig ner i sängen. Frun Britta kom sin vana trogen och la sig en liten stund senare.

loading...

Plötsligt började utarbetade Lars, i sömnen, smeka lakanet med ena handen.

– Mm … persisk matta, 17 500 kronor, sa han.

Sakta men säkert rörde han handen bort mot fruns sida av sängen.

– Mm … exklusiv kashmir, 9 000 kronor metern, fortsatte han att mumla i sömnen.

En passionerad kärleksstund

Till slut kom han bort till frun och började smeka insidan av hennes lår. Deras samliv hade inte varit på topp den senaste tiden, så hon njöt av att bli rörd av sin käre Lars – och tänkte att det kanske var läge att väcka honom för en passionerad kärleksstund.

Maken smeker henne allt intensivare, frun börjar bli riktigt uppspelt, men så utbrister gubben plötsligt:

– Begagnad dörrmatta … 50 kronor.

Tur att det bara var en fräckis, men jag fick mig ett riktigt gott skratt! Tryck nu på DELA för att bjuda dina vänner på ett extra fniss i dag!

Поделиться в FacebookDela på Facebook!

Loading...