Bara 1 av 5 klarar av att se alla femmorna i bilden. Hur många ser du?

Bara 1 av 5 klarar av att se alla femmorna i bilden. Hur många ser du?

På senare tid har det funnits en hjärntvättande trend på nätet som överflödar med optiska illusioner och annan visuell förvirring. Vi människor försöker naturligtvis testa våra förmågor och begränsningar. Dessutom är det alltid spännande och coolt att jämföra med andra.Annons Under åren har det erbjudit massor av fascinerande visuell förvirring och optiska illusioner. Det kan …

Поделиться в FacebookDela på Facebook!

På senare tid har det funnits en hjärntvättande trend på nätet som överflödar med optiska illusioner och annan visuell förvirring. Vi människor försöker naturligtvis testa våra förmågor och begränsningar.

Dessutom är det alltid spännande och coolt att jämföra med andra.

Under åren har det erbjudit massor av fascinerande visuell förvirring och optiska illusioner. Det kan naturligtvis ta olika former och uttryck, men det som är vanligt för nästan alla är att de vanligtvis bara löser sig efter kontinuerliga försök.

Det här illusionen nedan ser vid första anblicken ut som det är en massa S i bilden. Hela 114 stycken för att vara exakt. Det är dock inte hela sanningen.

Ett visst antal symboler är 5:or. Man kan föreställa sig att det vanligtvis är lätt att skilja mellan siffor och bokstäver, men detta är klart svårare än jag trodde.

Visserligen hittar endast 1 av 7 alla 5:or vid första försöket under 20 sekunder. Det är inte så enkelt som det verkar. Frågan är om du kan göra det? Hur många 5:or ser du på bilden?

loading...

Titta ordentligt.

 

Här avslöjar vi svaret!

loading...

Glöm inte att klicka på ”gilla”-knappen här nedan, eller ovan, om du inte redan gjort det.

Поделиться в FacebookDela på Facebook!

Loading...