Pernilla Wahlgren bryter ihop totalt efter Bianca Ingrossos ord: ”Det är ju fruktansvärt”

Pernilla Wahlgren bryter ihop totalt efter Bianca Ingrossos ord: ”Det är ju fruktansvärt”

I gårdagens avsnitt av ”Wahlgrens värld” bryter Pernilla Wahlgren ut i tårar när hon får höra dottern Biancas ord om skilsmässan med Emilio Ingrosso. – Det är ju fruktansvärt. Man får ju jätteont o hjärtat, säger Pernilla i programmet.Annons Bianca var sommarpratare på Sveriges radio och pratade om skilsmässan mellan hennes föräldrar. Innan det sändes …

Поделиться в FacebookDela på Facebook!

I gårdagens avsnitt av ”Wahlgrens värld” bryter Pernilla Wahlgren ut i tårar när hon får höra dottern Biancas ord om skilsmässan med Emilio Ingrosso.

– Det är ju fruktansvärt. Man får ju jätteont o hjärtat, säger Pernilla i programmet.

Bianca var sommarpratare på Sveriges radio och pratade om skilsmässan mellan hennes föräldrar. Innan det sändes fick mamma Pernilla lyssna och godkänna det Bianca sa i radioprogrammet.

I avsnittet som visades igår kväll av Wahlgrens värld fick man se när Pernilla Wahlgren lyssnade på Biancas sommarprat och det blir ett väldigt känslofyllt ögonblick.

loading...

– När jag hörde Biancas ord och liksom hur dåligt hon mådde som barn och allting, som mamma blir man ju bara, det är det värsta man kan höra, sa Pernilla.

”Att gå igenom en skilsmässa är jobbigt för alla i en familj oavsett situation och det tar lång tid att läka. Men att behöva göra det framför svenska folkets ögon tar det till en helt annan nivå.”, sa Bianca bland annat.

Hon berättar även om bråken med Pernilla och hur hon kände sig bortglömd när mamman träffade sin nya partner och att hon känner att det är hennes fel att den relationen tog slut.

– För mig var det att jag var så lycklig att jag träffat någon som gjorde mig lycklig och att han funkade så bra ihop med mina barn så jag kände ju att det var en helhet. Sen att hon tar på sig skulden för att det gick fel. Det ska ju inte hon behöva göra heller och det gjorde mig ju också jätteledsen, säger Pernilla Wahlgren.

loading...

*Pernilla Wahlgren
Kristallen 2016, Stockholm 16-09-04
Foto ©Eero Hannukainen EEROBILD AB

Pernilla blir väldigt rörd och brister ut i tårar av dotterns ord och ringer upp Bianca Ingrosso strax efter sommarpratet. Hon säger till dottern att det var fint, men också jobbigt att höra.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

I kväll blir det inte bara skratt i #wahlgrensvärld Kl 21.00 på @kanal5sverige & @dplayse @biancaingrosso

Ett inlägg delat av Pernilla Wahlgren (@pernillawahlgren) 7 Nov 2018 kl. 11:19 PST


– Gjorde jag rätt? Kunde jag ha gjort på något annat sätt? Det är ju fruktansvärt. Man får ju jättejätteont i hjärtat, säger Pernilla Wahlgren.

Поделиться в FacebookDela på Facebook!

Loading...