Kvinnan fick stora blåsor och brännskador på kroppen - nu vill hon varna andra för misstaget många gör

Kvinnan fick stora blåsor och brännskador på kroppen - nu vill hon varna andra för misstaget många gör

Elise Nguyen från Wisconsin, USA, har använt sig utav eteriska oljor och vill nu varna andra för att inte göra samma misstag som hon själv. Hon publicerade ett inlägg på Facebook med bilder på hennes brännskador och skriver att hon inte hade läst texten på flaskan av den eteriska oljan.Annons I det finstilta stå det …

Поделиться в FacebookDela på Facebook!

Elise Nguyen från Wisconsin, USA, har använt sig utav eteriska oljor och vill nu varna andra för att inte göra samma misstag som hon själv.

Hon publicerade ett inlägg på Facebook med bilder på hennes brännskador och skriver att hon inte hade läst texten på flaskan av den eteriska oljan.

I det finstilta stå det att man ska hålla sig borta från solljus och UV-strålar under 12 timmar efter man har applicerat oljan på kroppen.

loading...

Hennes inlägg på Facebook har delats över 140.000 gånger och hon skriver:

”Nästa dag märkte jag att huden var irriterad på de platser jag hade smort in mig med oljan. Jag trodde först att det var överkänslighet mot en ny lotion. Nästa dag fick jag stora blåsor ungefär som frätskador.

Jag klandrar inte företaget bakom oljan. Det var mitt eget dumma fel. Var noga med att läsa vad som står i det finstilta på flaskan innan du använder oljan. Jag vill inte att det ska hända andra personer. Det har varit ett helvete.”

En talesman från företaget DoTerra som är leverantör av oljan berättade för The Independent att de bekräftar att man måste undvika sol i upp till 12 timmar efter applicering, och tillägger att de har försökt komma i kontakt med Elise.

loading...

loading...

Det är många personer som kommenterar Elise inlägg på Facebook, några av dem skriver:

”Tack för att du delar din berättelse för att varna resten av oss!”, skriver en.

”Det är synd att höra att detta hänt dig. Tack för att du delat din berättelse och påminner oss att läsa varningstexten”, skriver en annan.

loading...

Dela för att föra vidare!

Поделиться в FacebookDela på Facebook!