Video

Katten brännskadades och lämnades att dö. Det mc-knutten gjorde då berör djurvänner världen över.

Katten brännskadades och lämnades att dö. Det mc-knutten gjorde då berör djurvänner världen över.

Motorcyklisten Pat Doody har fått stor uppmärksamhet efter att ha räddat en misshandlad katt vid en bensinstation. Precis som motorcyklisten Luc Perreault, som skrev ett inlägg på Facebook efter att en mamma sagt till sin dotter att han var en ”smutsig knutte”, visar Pat varför man inte ska döma hunden efter håren.

Поделиться в FacebookDela på Facebook!

Motorcyklisten Pat Doody har fått stor uppmärksamhet efter att ha räddat en misshandlad katt vid en bensinstation. Precis som motorcyklisten Luc Perreault, som skrev ett inlägg på Facebook efter att en mamma sagt till sin dotter att han var en ”smutsig knutte”, visar Pat varför man inte ska döma hunden efter håren.

Läs berättelsen om hur Pat gav den plågade katten ett nytt liv och glöm inte att dela den med dina djurvänner!

Pat åker från stad till stad på sin motorcykel och lever livet på vägarna, och på nätterna sover han i sitt tält. Pat ser hård ut på utsidan, men skenet bedrar – det visar sig att han har ett hjärta av guld.

loading...

Ingen brydde sig om den övergivna katten intill bensinstationen som hade blivit plågad och brännskadad, tills Pat dök upp. Han räddade livet på katten, som han döpte till Party Cat, och stoppade in honom innanför västen direkt.

loading...

Party Cat är den lugnaste katten han träffat, och han begriper inte hur någon kunde plåga honom så fruktansvärt. Nu ligger katten innanför västen när Pat glider runt på sin motorcykel, något han njuter av.

loading...

Skadorna från misshandeln har nästan läkt helt, och med undantag för en mindre brännskada på läppen mår Party Cat bättre än någonsin.

loading...

Han trivs hos sin kärleksfulle ägare och älskar att få uppleva nya platser med honom.

loading...

loading...

loading...


Tillsammans lever de på vägarna, och istället för att gå en långsam och plågsam död till mötes såg Pat till att denna katt fick en ny chans i livet.

loading...

loading...

För detta förtjänar han allas vår respekt, och trots sitt hårda yttre visar Pat än en gång att man inte ska döma någon efter utseendet.

loading...


Dela gärna Party Cats fina berättelse med dina vänner om du tror att de kommer att uppskatta den.

Glöm heller inte att gilla Uppskattat Djur för mer artiklar som denna!

Källa: Tumblr

Поделиться в FacebookDela på Facebook!

Loading...