Video

Han startar hemligt projekt i källaren. 20 dagar senare får hustrun äntligen se det bedårande resultatet.

Han startar hemligt projekt i källaren. 20 dagar senare får hustrun äntligen se det bedårande resultatet.

Överraskningar brukar gå hem hos de flesta. Det behöver inte vara något stort, bara det faktum att du uppmärksammar dina vänner eller din käresta med en fin gest får dem att inse hur mycket de verkligen betyder för dig. Vad Andrew Payne gjorde när fru och dotter reste iväg är dock ingen liten överraskning. Han bestämde sig för att det var dag...

Поделиться в FacebookDela på Facebook!

Överraskningar brukar gå hem hos de flesta. Det behöver inte vara något stort, bara det faktum att du uppmärksammar dina vänner eller din käresta med en fin gest får dem att inse hur mycket de verkligen betyder för dig.

Vad Andrew Payne gjorde när fru och dotter reste iväg är dock ingen liten överraskning. Han bestämde sig för att det var dags att bygga det pysselrum som familjen alltid hade drömt om att ha i huset – och satte därför igång nere i källaren så fort tjejerna i hans liv reste iväg.

På 20 dagar lyckades han förvandla rummet totalt – och i ett snabbspolat videoklipp har han filmat hela arbetet från start till mål.

– Det var väldigt mycket arbete, men med dem borta kunde jag arbeta hela natten, skriver Andrew Payne i en kommentar till klippet på Youtube.

Frun och dotterns reaktioner när de återvänder och får komma ner i källaren är helt underbara. Men det är kanske inte så konstigt, för det här är så skickligt att göra ensam på så kort tid!

Titta bara på denna härliga förvandling i källaren:

Så här såg källaren alltså ut före…

loading...

… och så här blev det efter!

loading...

Dela gärna vidare till dina vänner – för vem vet, kanske blir de inspirerade och överraskar dig med något så fint som mannen gjorde för sin fru och sitt barn!

Поделиться в FacebookDela på Facebook!

Loading...