Nöje Video

Mannen försökte våldta henne, men hon hade svart bälte i karate. Hon sparkade ned honom och uppmärksammas nu i hela världen.

Mannen försökte våldta henne, men hon hade svart bälte i karate. Hon sparkade ned honom och uppmärksammas nu i hela världen.

Mitt på blanka dagen attackerades Taela Davis, 25,  av en man i närheten av sitt hem i Melbourne, Australien. Mannen slog ned henne och försökte slita upp hennes tröja. Det han inte visste var att Taela sedan 15 år tränar karate och har svart bälte.

Поделиться в FacebookDela på Facebook!

Mitt på blanka dagen attackerades Taela Davis, 25,  av en man i närheten av sitt hem i Melbourne, Australien. Mannen slog ned henne och försökte slita upp hennes tröja.

Det han inte visste var att Taela sedan 15 år tränar karate och har svart bälte.

Hon lyckades övermanna förövaren genom att knäa honom i skrevet. Taela tackar själv karaten för att hon klarade livet, skriver Daily Mail.

Mannen, som enligt henne var runt 180 cm lång och i 20-årsåldern, angrep henne bakifrån. Hon hörde inte honom komma eftersom hon hade musik på i hörlurarna. Han slog ned henne och höll fast henne mot marken.

loading...

Men när mannen försökte slita upp hennes tröja kickade adreanlinet in.
– Jag tänkte ”Jag vill inte bli ytterligare en kvinna i statistiken som blir attackerade när de är ute” och jag beslöt mig för att slå tillbaka, säger hon till Daily Mail.

Hon lyckades frigöra ett ben för att knäa mannen. Men när hon försökte springa i väg grep han tag i hennes vrister.
Jag insåg att hur mycket jag än skulle försöka så skulle hn inte sluta. Vid det ögonblicket tänkte jag ”jag får förska skada honom så mycket som möjligt”.

Hon slog honom i ansiktet men det hjälpte inte. Så då skallade Taela mannnen, med stor smärta för henne själv. Men det räckte för att skapa distans, varpå hon utdelade flera slag och ett knä i skrevet. Genom att skrika lyckades hon fånga människor i närhetens uppmärksamhet varpå mannen flydde.

Hon klarade sig med två brutna revben, en hjärnskakning och en hel del blåmärken. Men om det inte hade varit för karaten hade historien kunnat sluta mycket värre.

På Facebook skriver hon själv om händelsen. Hon uppmuntrar samtidigt andra att lära sig kampsport för att kunna skydda sig själva.

Vill du ha fler artiklar som denna i ditt flöde så klickar du bara på gillaknappen nedan.

Поделиться в FacebookDela på Facebook!

Loading...