Tips

Det ser ut som ett stort tält. När jag ser insidan? Så här vill jag campa i sommar.

Det ser ut som ett stort tält. När jag ser insidan? Så här vill jag campa i sommar.

Gillar du att campa? Själv campar jag nästan aldrig längre, men när jag var yngre hände det att tältet åkte fram. Det har sin charm att campa, på ett sätt, men jag tyckte alltid att det var trångt och lätt blev kallt på natten och varmt på morgonen. Det var dålig luft och rätt obekvämt. När jag ser detta tältkomplex blir jag sugen på att...

Поделиться в FacebookDela på Facebook!

Gillar du att campa?

Själv campar jag nästan aldrig längre, men när jag var yngre hände det att tältet åkte fram. Det har sin charm att campa, på ett sätt, men jag tyckte alltid att det var trångt och lätt blev kallt på natten och varmt på morgonen. Det var dålig luft och rätt obekvämt.

När jag ser detta tältkomplex blir jag sugen på att campa igen. Tänk när man är ett par familjer som åker på semester – då vore detta rena drömmen. Ett revolutionerande sätt att campa.

Det här tältet liknar förmodligen inget tält du har sett tidigare. Den ultimata campingupplevelsen när man är några stycken.

loading...

Bildkälla

Tältet har designats av det japanska företaget Logos, och har vunnit designpriset ”Japan’s GOOD design award” skriver awesomejelly.com.

loading...

Bildkälla

Tältet består av olika moduler som kan användas var för sig eller byggas ihop. Basen består av ett tält med fem sidor, som kan byggas samman med ytterligare fem moduler – en på varje sida. Så det är bara att välja hur du vill bygga upp ditt tält. Det går göra allt från ett tremannatält till ett tält med matplats, utrymme för 16 personer och flera bilar. Det finns med andra ord möjligheter för både en mindre campingtripp över helgen till eller fullskaligt äventyr för storfamiljen.

loading...

Bildkälla

Mittentältet har 295 centimeter till taket, medan de andra tälten har 205 respektive 170 centimeter högt i taket. Det ser inte särskilt trångt ut med andra ord. Ja, det får ju till och med plats bilar i ytterkanten av tältet.

loading...

Bildkälla

Här är en video på hur tältet kan se ut, där du även ser insidan.

Поделиться в FacebookDela på Facebook!

Loading...