Video

Barnen läser för hemlösa katter. När jag får veta varför smälter mitt hjärta fullständigt. Det här är ju underbart.

Barnen läser för hemlösa katter. När jag får veta varför smälter mitt hjärta fullständigt. Det här är ju underbart.

Snacka om en situation där det bara finns vinnare! I projektet "Book Buddies" låter man barn träna på sina läskunskaper. Vilka som lyssnar? Hemlösa katter som väntar på at få bli adopterade. Barnen blir bättre på att läsa och katterna får den närhet och kärlek de förtjänar och b...

Поделиться в FacebookDela på Facebook!

Snacka om en situation där det bara finns vinnare!
I projektet ”Book Buddies” låter man barn träna på sina läskunskaper.
Vilka som lyssnar? Hemlösa katter som väntar på at få bli adopterade. Barnen blir bättre på att läsa och katterna får den närhet och kärlek de förtjänar och behöver!

Projektet har dock även haft andra positiva effekter. Donationer till centret där katterna bor ska ha skjutit i höjden efter att bilden här ned spreds på internet.

loading...


Bildkälla: imgur

”Book Buddies” startades av Kristi Rodriguez – som jobbar på centret – efter att hon tagit med sig sin son sm hade svårt att lära sig läsa till lokalerna. Det blev en succé och hon beslöt sig för att om hennes son gillade det, varför skulle inte andra barn också göra det?

Jag tycker det här är ett helt fantastiskt projekt. Både djuren och barnen verkar trivas perfekt i varandras sällskap.Om du gillade det här, sprid det så att dina vänner också får ta del av den här underbara historien!

Källa: Huffington Post

Поделиться в FacebookDela på Facebook!

Loading...