Tips Livet

Jägaren vaknar med en blåtira. När jag förstår vad han har gjort mot sin fru...

Jägaren vaknar med en blåtira. När jag förstår vad han har gjort mot sin fru...

Det här är en bra manual om vad man inte ska säga till sin fru!

Поделиться в FacebookDela på Facebook!

Den store jägaren Mr. Watson kom in till lägret efter en låg dag ute på savannen. Istället för att gå raka vägen hem till sin fru så bestämde han sig för att svänga förbi puben och ta ett par glas.

Väl där så började han språka med några nykomlingar till lägret. När de talat en stund frågade en av männen om det var sant att Mr. Watson verkligen kunde känna igen vilket djur som dödats med vilket vapen bara genom att känna på djurhuden när han hade sina ögon förbundna.

”Visst,” svarade Mr. Watson. Och han kunde givetvis genomföra en demonstration i utbyte mot en öl eller två vid varje rätt gissat svar. Nykomlingarna gick med på det och snart nog hade de fixat fram både djurskinn och en ögonbindel.

Mr. Watson kände på det första skinnet, ”En antilop, skjuten med en 22.a”. Jägaren hade rätt och fick en öl. Nästa skinn var en tiger, skjuten i hjärtat med en 308.a. Rätt igen och en ny öl och så fortsatte det resten av kvällen.

Efter många öl raglade Mr. Watson hem. När han vaknade morgonen därpå hade han, förutom en rediga baksmälla också en stor blåtira på höger öga. Han gick ner till sin fru för att fråga vad som hänt.

”Visserligen var jag full igår, men jag slogs väl inte?”

”Nä,” svarade hustrun. ”Men när du kom hem och lade dig så satte du handen innanför mina trosor, gnuggade lite och sa sedan, skunk, dödad med en yxa.”

Gilla gärna Svenska fräckisar för mer skratt!

Поделиться в FacebookDela på Facebook!

Loading...