13 sjukaste sakerna som smugglats in till personer i fängelse

13 sjukaste sakerna som smugglats in till personer i fängelse

Det gäller att vara uppfinningsrik om du ska lyckas smuggla in något till din kompis eller partner om den sitter inne. Här är några som tänkte utanför boxen, men som lyckades sådär.

Поделиться в FacebookDela på Facebook!

1. Knark i en målarbok

I mars 2011 så åkte en person fast för att han fyllt en hel målarbok med knark, något som vakterna fått tips om och lyckades hitta.

loading...

2. Heroin i en banan

Två kvinnor på Malta försökte smuggla in heroin i en banan, något som gav fången elva månader extra fängelse.

loading...

3. Tränade duvor som levererar mobiltelefoner

Fångar i Brasilien tränade och matade duvor och lärde dem att flyga från fängelset hem till andra platser. Det fungerade till en början ganska bra, men det hela upptäcktes sedan och telefonerna togs av vakterna.

loading...

4. Mobiltelefon i klocka

I ett fängelse i Ohio, USA, upptäcktes en mobiltelefon – som såg precis ut som en vanlig armbandsklocka. Enda skillnaden var just möjligheten att ringa samtal, något som upptäcktes och togs hand om.

loading...

loading...

5. Mannen som smugglade ut sig själv i en väska

En kvinna i Mexiko försökte smuggla ut sin man via en stor resväska hon hade med sig under ett besök hos honom. Det gick sådär.

loading...

loading...

6. Potatis fyllda med cannabis

Ett fängelse i Libanon hade länge problem med att människor smugglade in olika saker via mat. Och år 2014 upptäckte de en massa potatis som var fylld med cannabis.

loading...

loading...

7. Mobiltelefoner i biblar

Böcker används ofta som smuggelmaterial och eftersom telefonerna bara blir mindre och mindre så har biblar ofta använts som förvaring.

loading...

loading...

8. Mobiltelefoner skickade med pil och båge

Det här hände i Ryssland (så klart) och gick ut på att människor på utsidan försökte skicka mobiltelefoner via pil och båge till sina vänner på insidan.

loading...

loading...

9. Saker tejpade på katt

År 2012 upptäckte vakterna vid ett fängelse i Brasilien att den nästan tama katten som brukade gå runt på området hade olika föremål tejpade på kroppen. Fångarna hade nämligen sett sin chans att smuggla in knark, vapen och annat.

loading...

10. Kackerlackor

Nej, inte att smuggla in kackerlackor, men smuggla in olika saker VIA tränade kackerlackor. Det var något som fångar i Texas sysslade med, för att få in cigaretter till fängelset.

loading...

loading...

11. Saker i rumpan

Att klämma in knark och annat trevligt i en kondom och skicka upp i ändan har ofta varit en populär smuggelmetod – men just därför så upptäcks det nästan alltid. Snubben på bilden, Neil Hansing, blev känd för att hela tiden prova nya saker att smuggla in där bak.

loading...

12. Knark i chokladägg

Smuggla in godis? Nej nej, i de här chokladfodralen så fanns det ofta knark i olika mängder och sorter.

loading...

13. Mobiltelefon i bröd

Vakterna vid ett brittiskt fängelse hittade den här telefonen väl gömd i ett brödpaket. Eller väl gömd var den ju egentligen inte, eftersom den hittades, men det var ju en ganska kreativ idé.

loading...

loading...

Vill du se mer från Lajkat?

loading...

Поделиться в FacebookDela på Facebook!