Video Nöje

Den ser konstig ut, men pappans uppfinning till sina barn är lika briljant som den är hjärtvärmande!

Den ser konstig ut, men pappans uppfinning till sina barn är lika briljant som den är hjärtvärmande!

Några av de starkaste minnen man brukar ha av sina föräldrar är stunderna då de läste sagor för en som liten. Det är någonting speciellt med stämningen som bildas när barn hör sina föräldrar läsa en berättelse samtidigt som de sugs in i sagornas värld. Ofta blir sagostunden en tradition som är helig för många barn, och som kan leda till ett brinnande intresse för böcker eller till och med skrivandets konst när de blir äldre.

Поделиться в FacebookDela på Facebook!

Några av de starkaste minnen man brukar ha av sina föräldrar är stunderna då de läste sagor för en som liten. Det är någonting speciellt med stämningen som bildas när barn hör sina föräldrar läsa en berättelse samtidigt som de sugs in i sagornas värld. Ofta blir sagostunden en tradition som är helig för många barn, och som kan leda till ett brinnande intresse för böcker eller till och med skrivandets konst när de blir äldre.

Eftersom sagostunden är så pass viktig, både för föräldrar och för barn, är det inte konstigt att pappan Hal Russell Taylors uppfinning har berört så många på nätet. Hal fick tre döttrar och insåg att alla inte fick plats i hans knä, vilket gav honom inspirationen till att komma på en briljant lösning.

Vi älskar Hals uppfinning och förstår inte hur vi inte kunnat hört talats om den tidigare. Den är lika smart som den är hjärtvärmande!

”Alla tre barn fick inte plats i mitt knä så jag var tvungen att komma på en lösning,” skriver Hal på Facebook.

loading...


När Hals tredje dotter, Rose, föddes bestämde han sig för att göra någonting åt problemet på riktigt.

loading...


”När Rose kom till världen bevisade hon direkt att hon var familjens pratkvarn. Hon tillät INTE att någon blev utelämnad när det var sagostund.”

loading...


Hal uppfann då en gungstol med tre sitsar, som han döpte till ”The Story Time Rocking Chair”.

loading...


Nu kunde alla tre barnen sitta bekvämt och se ordentligt under sagostunden.

loading...


”Det sägs att barn förändrar ditt liv mer än du någonsin kan förändra deras. Det tror jag fullt ut på,” avslutar Hal.

loading...

Visst blir man helt varm när man ser Hals uppfinning? Vi önskar vi hade haft en liknande stol att dela med våra syskon när vi var små. Du kan läsa mer om gungstolen på Hals hemsida.

Dela gärna detta med dina vänner om du älskar Hals lösning lika mycket som oss!

Källa: Haltaylor.com

Поделиться в FacebookDela på Facebook!

Loading...